Home / Bez kategorii / Zapraszamy do udziału w Dniu uważności – warsztat mindfulness, 18 marca 2017r. w Poznaniu

Dzień uważności – warsztat mindfulness

18 marca 2017r. Poznań

znacznik gora czarny 2

Zapraszamy serdecznie do udziału w Dniu uważności – warsztat mindfulness, który odbędzie się 18 marca 2017r. w Poznaniu.

Proponowany podczas warsztatu program oparty jest o roczne szkolenie uważności wg Mindfulness Association w Wielkiej Brytanii.
Trening poprowadzą dwie doświadczone nauczycielki Mindfulness: – Anna Zubrzycki – aktorka, wykłada aktorstwo, emisję głosu w Polsce i zagranicą. W Polsce, wieloletnia aktorka Ośrodka Praktyk Teatralnych Gardzienice (1978 -1992) oraz współzałożycielka i do 2014 r aktorka Teatru Pieśni Kozła we Wrocławiu. Z ramienia Mindfulness Association (UK) koordynuje organizację w Polsce certyfikowanych kursów Mindfulness, a także sama uczy uważności. – Krystyna Boroń-Krupińska – adiunkt w Katedrze Humanistyki Edukacyjnej Akademii Wychowania Fizycznego we Wrocławiu. Zainteresowana badaniem uważności w kontekście zdrowia psychicznego i fizycznego.

Warsztat odbędzie się w Domu Kultury Jogi, Nowowiejskiego 3/4 w Poznaniu.

www.domkulturyjogi.pl

Koszt całodniowego warsztatu to 150zł/os.
Wpłata w wysokości 50zł jest potwierdzeniem rezerwacji. Ilość miejsc ograniczona, przed dokonaniem wpłaty prosimy o kontakt. Rezerwacji dokonujemy osobiście, telefonicznie lub mailowo.
Dane kontaktowe:
Dom Kultury Jogi Julia Durkiewicz
T 502 755 650 e-mail: kontakt@domkulturyjogi.pl www.domkulturyjogi.pl
Nr konta PKO BP S.A. 85 1020 4027 0000 1902 1328 6101

Polecamy zabranie wygodnego, ciepłego stroju, w szczególności ciepłych skarpet,
niezbędna jest również ciekawość i otwarty umysł…
Serdecznie zapraszamy!